Geel Wit 1 - Harlingen 1       4 maart 2012           

Geel Wit had zondag 4 maart de thuiswedstrijd tegen Harlingen. Na de 3 0 nederlaag in Harlingen afgelopen herfst hadden de Geelhemden wat recht te zetten en dat gebeurde ook al maakten de Amelanders het zich zelf moeilijk door met maar 1 doelpunt verschil te winnen.

In de 13e minuut was het Paul v/d Wal die voor de 1 0 zorgde met een knappe kopbal waar de keeper van Harlingen kansloos was. Het spel golfde wat op en neer waarbij Geel Wit toch de overhand had in mogelijkheden en dat resulteerde na een half uur spelen in de 2 0 door Danny Metz die de bal via een scrimmage voor het doel binnen werkte. Gezien het vertoonde spel van het sterkere Geel Wit verwachtte iedereen dat de 3 0 er ook vlot zou zijn maar dat gebeurde niet en vlak voor rust kwam Harlingen door een fout in de verdediging van Geel Wit terug tot 2 1 en de teams gingen met deze stand de rust in.

In de 2e helft was het weer Geel Wit dat veel sterker was maar het lukte niet om de bal in het doel te krijgen. De Harlingers verdedigden massaal waarbij tot een aantal keren toe een overtreding werd gemaakt in het strafschopgebied en de bal op de stip had gekund maar de over en weer warrig leidende scheidsrechter wilde hier niets van weten. Geel Wit moest daar in tegen wel uitkijken voor de spaarzame uitvallen van Harlingen maar hielt na 90 minuten voetbal de verdiende 3 punten op Ameland.De 1 - 0 is gescoord door Paul, Danny juicht.De 2 - 0 komt eraan in de komende serie foto'sfoto onder, de bal achter de doelpaalFoto onder, bal boven in het net